Σάββατο 1 Νοεμβρίου 2008

Η Πρώτη μας εκπομπή Business News

Στις 16 Οκτωβρίου 2008 έγινε η αρχή και ξεκίνησα την πρώτη μου ραδιοφωνική εκπομπή που ακούει στο όνομα Business News. Όπως καταλαβαίνεται η θεματολογία είναι γύρω από την οικονομική επικαιρότητα με έμφαση στην επιχειρηματικότητα!

Όπως ήδη έχω γράψει στο κύριο blog μου επιχειρείν, ήταν μια ιδέα που δημιουργήθηκε από τον Μάιο, και αφορμή στάθηκε μια πρωτοβουλία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για την δίαδωση της επιχειρηματικότητας. Ο σκοπός της εκπομπής είναι ξεκάθαρος: Η ενημέρωση του κόσμου σε επιχειρηματικά θέματα και γενικότερα για την ανάπτυξη μιας περισσότερο επιχειρηματικής κουλτούρας από τις επιχειρήσεις της περιοχής! Πήγε βέβαια Οκτώβριος …μέχρι να γίνει η αρχή!

Η πρώτη μου εμπειρία ήταν αρκετά διασκεδαστική! Αφού πέρασε το πρώτο ημίωρο άγχους και διαφόρων τεχνικών προβλημάτων στο στούντιο, στη συνέχεια όλα κυλήσανε ομαλά. Πέρα από την πολύ καλή θεματολογία που είχε η εκπομπή (οικονομική κρίση, ανοιχτά προγράμματα Ευρωπαϊκής ένωσης, επιχειρηματικές συμβουλές, και ζωντανή συζήτηση στο στούντιο με έναν νέο επιχειρηματία της περιοχής) είχαμε και καταπληκτική μουσική (U2, Coldplay, Placebo, Cure, etc.).

Ο σταθμός από τον οποίο μεταδίδεται η εκπομπή βρίσκεται στην πόλη της Ηγουμενίτσας (Θεσπρωτία) και μεταδίδει μόνο στην Ήπειρο. Είναι το Ράδιο-Ηγουμενίτσα: 89.2, 92.1 και 92.3, ιδιοκτησίας του κου Αλέξη Αναστασίου. Πολύ σύντομα όμως θα είναι έτοιμη η πλατφόρμα για μετάδοση on-line!
Σε μερικές ημέρες λοιπόν (ελπίζω να πάνε όλα καλά) θα μπορείτε όλοι οι φίλοι του blog να ακούτε διαδικτυακά την εκπομπή και να συμμετέχετε με ερωτήσεις είτε για θέματα επιχειρηματικότητας είτε για προγράμματα, είτε για οτιδήποτε άλλο σας απασχολεί (επιχειρηματικής φύσης πάντα :-).

Η εκπομπή είναι εβδομαδιαία και θα μεταδίδεται Live κάθε Πέμπτη στις 10:00 το πρωί. Για επικοινωνία έχουμε και email: businessnews.radio@gmail.com.

Ραντεβού λοιπόν την επόμενη Πέμπτη …στις 10:00 !

Δεν υπάρχουν σχόλια: