Κυριακή 23 Νοεμβρίου 2008

Συνέντευξη κος Αντώνης Λιάκος, Οικονομολόγος, Υπεύθυνος γραφείου “Θυρίδων Νεανικής Επιχειρηματικότητας” Θεσπρωτίας (20/11/2008)

Στην εκπομπή της 20/11/08 καλεσμένο στο studio είχαμε τον κο Αντώνη Λιάκο, έναν νέο άνθρωπο 27 ετών, Οικονομολόγο, Πρόεδρο του Εμπορικού Συλλόγου Παραμυθιάς και υπεύθυνο γραφείου “Θυρίδων Νεανικής Επιχειρηματικότητας” στην Ηγουμενίτσα.

Η συζήτηση ξεκίνησε με τον ρόλο που μπορούν να παίξουν οι νέοι άνθρωποι στην κοινωνική και πολιτική ζωή του τόπου μας, ενώ επισήμανε την ανάγκη για μεγαλύτερη συμμετοχή των νέων στα πολιτικά δρώμενα.

Στην συνέχεια μας παρουσίασε τις “Θυρίδες Νεανικής Επιχειρηματικότητας”, όπου μας εξήγησε ότι είναι μια νέα δομή ενίσχυσης της επιχειρηματικότητας απευθυνόμενη κυρίως προς τους νέους ανθρώπους που είτε θέλουν να ξεκινήσουν μια επιχείρηση είτε έχουν ήδη ξεκινήσει.

Ακολούθησε μια πολύ ενδιαφέρουσα συζήτηση σχετικά με τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η επιχειρηματικότητα στον Νομό μας, επισημαίνοντας την έλλειψη καινοτομίας, και την έλλειψη επιχειρηματικής κουλτούρας από τους περισσότερους.

Η συζήτηση έκλεισε με την ενημέρωση από τον κο Λιάκο, για την επικείμενη ημερίδα που διοργανώνουν οι “Θυρίδες Νεανικής Επιχειρηματικότητας”, την Τετάρτη 26 Νοεμβρίου 2008, στις 18:00, στην αίθουσα εκδηλώσεων του Επιμελητηρίου Θεσπρωτίας. Η θεματολογία θα είναι γύρω από την επιχειρηματικότητα και τα χρηματοδοτούμενα προγράμματα για την ίδρυση μιας νέας επιχείρησης.

Photos από την συνένετευξη:



Δεν υπάρχουν σχόλια: