Σάββατο 1 Νοεμβρίου 2008

Συνέντευξη με τον Δημοσιογράφο και ιδιοκτήτη της εφημερίδας Βδέλλα κ Ευάγγελο Γρ. Αθανασίου (16.10.2008)

Στην πρώτη μας εκπομπή πέρα από την θεματολογία μας (οικονομική επικαιρότητα, οικονομική κρίση, ανοιχτά προγράμματα ΕΕ, επιχειρηματικές συμβουλές, κλπ.) είχαμε καλεσμένο στην εκπομπή τον Δημοσιογράφο και πολύ καλό φίλο Ευάγγελο Γρ. Αθανασίου.

Ο κος Αθανασίου επί σειρά ετών διεθυντής στην εφημερίδα ΘΕΣΠΡΩΤΙΚΗ, έκανε το δικό του επιχειρηματικό βήμα και ξεκίνησε αρχές Σεπτεμβρίου την δική του εφημερίδα! Την εφημερίδα "Βδέλλα" (από τα αρχικά της Βορειοδυτικής Ελλάδας).

Έτσι λοιπόν είχαμε καλεσμένο στην εκπομπή μας τον κο Αθανασίου από την πλευρά του νέου επιχειρηματία και όχι αυτή του δημοσιογράφου! Μας εξήγησε ότι το να ξεκινήσεις την δική σου επιχείρηση δεν είναι κάτι εύκολο! Πόσο μάλλον να αφήσεις μια κατάσταση που ζεις επί χρόνια με καλές συνθήκες και προϋποθέσεις. Μας εξήγησε με ειλικρίνια τους λόγους που ξεκίνησε την δική του επιχείρηση-εφημερίδα, αναλαμβάνοντας πλέων τον διπλό ρόλο του Δημοσιογράφου - Εκδότη! Του ευχόμαστε ολόψυχα καλή επιτυχία στο νέο του ξεκίνημα.

Δυστυχώς λόγο τεχνικών προβλημάτων η πρώτη μας εκπομπή και κατά συνέπεια και όσα μας είπε ο φίλος Ευάγγελος Αθανασίου δεν γραφτήκανε στον υπολογιστή του σταθμού (συμβαίνουν και αυτά)!! Παρολ' αυτά έχουμε φωτογραφικό υλικό το οποίο μπορείτε να δείτε παρακάτω.





Δεν υπάρχουν σχόλια: