Τρίτη 2 Δεκεμβρίου 2008

Επόμενη εκπομπή Business News (4/12):

“Παγκοσμιοποίηση & Οικονομική Κρίση: Πως ξεκίνησαν όλα και πόσο θα μας επηρεάσει”. Αυτό είναι το θέμα συζήτησης που θα αναπτύξουμε στην επόμενη εκπομπή Business News, με καλεσμένο στο studio τον κο Αποστόλη Τόδουλο, Σύμβουλο Ανάπτυξης και Επιχειρηματικότητας στο ΚΕΤΑ Άρτας, ειδικός σε θέματα Διεθνή Δικαίου και Πολιτικών Επιστημών, με πολυετή εμπειρία ως στέλεχος επιχειρήσεων σε χώρες των Βαλκανίων.

Μεταξύ άλλων ο κος Τόδουλος θα μας αποκαλύψει άγνωστες πτυχές για την συμβολή και την επιρροή, δύο Θεσπρωτών – σημαντικών ονομάτων, στην εξέλιξη της έννοιας της Παγκοσμιοποίησης σε διεθνές επίπεδο, ο καθένας με τον δικό του τρόπο και σε διαφορετικές χρονικές περιόδους.

Επίσης θα μάθετε τους πραγματικούς λόγους που έγινε η Οικονομική κρίση και πόσο θα μας επηρεάσει!

Επίσης ακούστε:

  • Την αναλυτική παρουσίαση όλων των ανοιχτών και αναμενόμενων προγραμμάτων από την Ευρωπαϊκή Ένωση. Θα γίνει ειδική αναφορά στα νέα προγράμματα του ΟΑΕΔ, για νέους που θέλουν να ξεκινήσουν την δική τους μικρή επιχείρηση, παίρνοντας επιδότηση 18 χιλ. ευρώ.
  • Τα σημαντικότερα οικονομικά νέα, από την Ελλάδα και το εξωτερικό.

Και όλα αυτά μέσα σε μουσικές επιλογές από τους U2, Cure, James, Verve, SP, Manic Street Preaches, Depeche Mode, Mobby, Duffy, και πολλούς άλλους!

Πέμπτη 4 Δεκεμβρίου στις 10:00 το πρωί !

Δεν υπάρχουν σχόλια: